Si no pot veure correctament aquest e-mail, premi aquí

Valentí Sànchez
Graduat Social. Soci d’Advisoria. Departament laboral.

a) Contracte indefinit de suport als emprenedors. Es limita expressament el període de prova, no podent-se establir quan el treballador hagi realitzat les mateixes funcions amb anterioritat a l'empresa amb qualsevol tipus de contracte.

S'especifica que la deducció fiscal de 3.000 € és per la contractació del primer treballador.

En relació a les bonificacions de seguretat social, als majors de 45 anys s'elimina la condició de desocupat en 12 mesos en els 18 anteriors al contracte...

[ llegir + ]

Supressió del sistema progressiu de recàrrecs per ingrés fora de termini.

Des del 15-07-2012, quan les empreses no ingressen les quotes, però han presentat els documents de cotització dins el termini reglamentari, es fixa un únic recàrrec del 20% del deute, si s'abonen les quotes degudes després del venciment d’aquest termini.

Des de la data indicada queden suprimits els fins ara vigents recàrrecs del 3%, 5%, 10% o 20%, que es pagaven segons s'abonessin les quotes dins del primer mes al venciment del termini, dins del segon, del tercer o a partir del tercer respectivament....

[ llegir + ]


 

Advisoria, durant els mesos de juliol i agost, ha participat al programa d'estiu LA POSTA de COM Ràdio. Ivo Florenza, Joan Enric Novellas i Eva Moreno, professionals d'Advisoria, han participat a la secció d'economia dels dilluns d'aquest programa per donar la seva visió sobre temes d'actualitat econòmica.

Aquí en teniu els àudios.


www.advisoria.cat